Сша Украина Нео Сша Украина

Ukrainian Fashion Week проведе міжнародний сезон

Сейчас читают: 306
vogue.ua

На 2022 рік команда Ukrainian Fashion Week готувала багато масштабних проєктів, присвячених 25-річчю UFW. Вони були анонсовані під час 50-го сезону UFW на початку лютого.

Утім вже за кілька тижнів, 24 лютого, росія розпочала повномасштабну війну в Україні, яка змінила життя кожного українця. "Ми завжди пишалися тим, що незважаючи на будь-які обставини та катаклізми Ukrainian Fashion Week не пропустив жоден сезон.

Однак ми усвідомлюємо, що через жорстоку війну Росії в Україні, 51 сезон UFW опинився під загрозою", – розповідає Ірина Данілевська, голова оргкомітету UFW.

Сьогодні Ukrainian Fashion Week представляє Ініціативу Support Ukrainian Fashion для підтримки українських дизайнерів. Оргкомітет звернувся до Тижнів моди у Європі та США з проханням представити дизайнерів України, аби їхні нові колекції були продемонстровані на світових подіумах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA