косметика українські бренди Joko Blend доглядова косметика бренди косметики

Оновлюємо косметичку на осінь: яку доглядову косметику придбати від українського бренду Joko Blend

Сейчас читают: 964
womo.ua

Осінь в самому розпалі, а це означає, що прийшов час оновити косметичку та подбати про свою шкіру, купивши осінній догляд за обличчям, який допоможе відновитися після спекотного літа та підготуватися до холодної зими.

Більшість жінок приділяють велику увагу щоденному догляду за шкірою обличчя. Кожен день ми використовуємо різні види кремів, скрабів, тоніків і масок, які спрямовані на поліпшення стану нашої шкіри, її зволоження і розгладження.

Однак умовою правильного догляду є використання відповідної косметики. Український бренд Joko Blend підготував індивідуальний догляд косметики для кожного типу шкіри. Читайте також: WoMo-знахідка: український бренд Joko Blend та його антицелюлітне бандажне обгортання Комплексний етап догляду від Joko Blend складається з 5 етапів: ензимна пудра для вмивання, яка підходить для всіх типів шкіри, тонік для обличчя (зволожуючий, матуючий, заспокійливий чи з АНА-кислотами), гідрогелеві маски сироватка для обличчя (для відновлення шкіри, чутливої шкіри, освітлення шкіри та проти зморшок з ліфтинг ефектом), сироватка для шкіри навколо очей.

А тепер детальніше про кожен етап догляду за шкірою обличчя: Очищення Першим кроком для будь-якого гарного догляду за обличчям має бути ефективне очищення шкіри.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA