Сша книги vivat видавництво vivat Warner Bros література українською Сша

Комікси від DC вийдуть українською у видавництві Vivat

Сейчас читают: 431
womo.ua

Видавництво Vivat підписало контракт із компанією коміксів DC Comics. Вже у 2024 році вийде перший тайтл – “Aquamen: Andromeda”.

Всього у 2024 році видавництво Vivat планує видати  10 коміксів DC, назви 9 з яких поки не розголошує. За словами генеральної директорки видавництва Vivat Юлії Орлової, видавництво обрало 10 тайтлів ще в березні й перемовини тривали майже 8 місяців.

Лише кілька тижнів тому підписали угоду.  Читайте також: Презентація документального коміксу «Блекаут: Хроніки нашого життя під час війни росії проти України» Читайте також: Мама «азовця» Ірина Юрченко стала героїнею коміксу DC Comics  — одна з найбільших і найуспішніших компаній, яка працює на американському ринку коміксів з 1934 року.

Вона є видавничим відділом DC Entertainment Inc., що є дочірньою компанією Warner Bros. DC Comics випускає матеріали, пов’язані з такими відомими персонажами як Супермен, Бетмен, Диво Жінка, Флеш, Аквамен та інші герої Всесвіту DC.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA