Скандал суд сексизм бодишейминг

Очільниця музею Голодомору Леся Гасиджак подала до суду на юриста Братківського: подробиці

Сейчас читают: 206
womo.ua

Виконувачка обов’язків генерального директора Національного музею Голодомору-геноциду, кандидатка історичних наук Леся Гасиджак подала позов до суду на юриста та блогера Клима Братковського через бодішеймінг.

Про це Леся Гасиджак повідомила на своїй сторінці у Facebook. Читайте також: Очільниця музею Голодомору Леся Гасиджак, яка стала жертвою бодішеймінгу, знялася для Vogue: фото Очільницю музею захищають адвокатки з Асоціації жінок-юристок України «ЮрФем» Оксана Гузь, Марина Саєнко, Христина Кіт, Марта Змисла. Читайте також: Очільниця музею Голодомору Леся Гасиджак подає до суду через цькування: деталі скандалу Сам Братківський на своїй сторінці у Facebook прокоментував поданий проти нього позов: Пізніше Братківський написав короткий допис, в якому заявив, що Леся Гасиджак «хоче 500 000 грн».

The post Очільниця музею Голодомору Леся Гасиджак подала до суду на юриста Братківського: подробиці appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA