місто Рим фільми війна фонд злочини розслідування місто Рим

Гілларі Клінтон та Джордж Клуні продюсують фільм про воєнні злочини в Україні: подробиці

Сейчас читают: 503
womo.ua

Продюсерська компанія HiddenLight Productions, співзасновниками якої є Гілларі Клінтон, актор Сем Бренсон і Челсі Клінтон, профінансує документальний фільм про фонд «За справедливість» (Clooney Foundation for Justice) Джорджа й Амаль Клуні.

Фонд розслідує воєнні злочини росіян в Україні. Про це пише The Hollywood Reporter. Робоча назва фільму – «Ластівки повернуться».

Він розповість про роботу Анни Нейстат – правозахисниці й кандидатки юридичних наук, яка працює у фонді подружжя Клуні, розслідуючи злочини російських окупантів в Україні. Читайте також: Що подивитись на Netflix у жовтні 2023 року: 44 найочікуваніших фільмів та серіалів Режисеркою фільму стане Лора Ворнер.

Вона разом із Нейстат їздила в зону бойових дій в Україні й збирала свідчення від постраждалих українців про злочини росіян. Читайте також: #RomanEmpire: 10 найкращих фільмів і серіалів про Стародавній Рим та Римську імперію Читайте також: Дженна Ортеґа — королева жахів: 7 найкращих фільмів Фонд «За справедливість» Джордж й Амаль Клуні створили у 2016 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA