Украина місто Вікторія Росія Журналистика війна окупація журналістки війна Росії проти України російський полон Украина місто Вікторія Росія

На окупованій території зникла українська журналістка Вікторія Рощина: подробиці

Сейчас читают: 923
womo.ua

Українська журналістка-фрілансерка, лауреатка премії «Мужність у журналістиці» 2022 року Вікторія Рощина, зникла безвісти на окупованій Росією території України.

Про це йдеться в заяві Міжнародного жіночого медіафонду (IWMF). Читайте також: Українську журналістку та її чоловіка викрали росіяни: подробиці Зазначимо, що у фонді закликали міжнародну спільноту звернути увагу на цю ситуацію та вимагають надати інформацію про місцеперебування Рощиної.

Також IWMF закликає підтримати журналістів, які продовжують висвітлювати правду в умовах російського вторгнення в Україну. У коментарі The Daily Beast батько журналістки Володимир Рощин розповів, що вона вирушила з України до Польщі 27 липня і через три дні мала дістатися окупованих росією територій на сході України — через Росію.

Востаннє батьки говорили з донькою 3 серпня, Вікторія сказала їм, що на кордоні її піддали ретельним перевіркам, які тривали декілька днів, але не уточнила, де саме вона перебуває.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA