Олена Зеленська Олени Зеленської Україна Генасамблея ООН ґендерна рівність ґендерна нерівність Олена Зеленська Олени Зеленської Україна

Уряд планує до 2030 року скоротити гендерний розрив в оплаті праці: подробиці

Сейчас читают: 497
womo.ua

Уряд розробив та затвердив Стратегію зменшення гендерного розриву в оплаті праці й вже почав її реалізовувати. В планах урядовців до 2030 року скоротити розрив в оплаті праці чоловіків та жінок з 18,6% до 13,6%.

Про це пишуть у Міністерстві економіки. Зазначається, що зараз розрив складає 18,6%. Проте до 2030 року уряд планує скоротити гендерний розрив в оплаті праці до 13,6%. Читайте також: Нерівна оплата праці: компанію Disney звинуватили у ґендерній дискримінації За словами першої леді Олени Зеленської, як і більшість розвинених країн світу, Україна взяла на себе зобов’язання подолати гендерний розрив у оплаті праці за найближчі сім років. Читайте також: Скорочення на 31-50%: Що буде з зарплатами у найближчі півроку Завдяки цьому планують досягти трьох ключових цілей: удосконалити законодавство про рівну оплату праці; сприяти подоланню стереотипів і дискримінації щодо професій за ознакою статі; створити сприятливі умови для зручного поєднання сімейних і професійних обов’язків.

The post Уряд планує до 2030 року скоротити гендерний розрив в оплаті праці: подробиці appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA