Словаччина фільми війна Прокат кіно війна Росії проти України війна в Україні Словаччина

Стрічку «Фотофобія» придбали для світового прокату: подробиці

Сейчас читают: 595
womo.ua

Празький агент із продажів Filmotor придбав фільм «Фотофобія» про війну в Україні. Стрічка є спільною продукцією Словаччини, Чехії й України.

Про це пише Variety. «Фотофобія» розповідає про 12-річного Нікі, який зі своєю родиною живе на станції харківського метро, ховаючись від війни.

Виходити назовні хлопчику не дозволяють, тож він блукає метрополітеном. Одного разу, під час однієї з прогулянок, він зустрічає 11-річну Віку. Читайте також: Варшавський міжнародний кінофестиваль 2023: які українські фільми отримали нагороди Режисери Іван Остроховський і Павло Пекарчик розповіли: Читайте також: Байопік «Голда» про першу жінку прем’єр-міністра Ізраїлю в розпал Війни Судного дня вийде в український прокат наприкінці січня Генеральна директорка Filmotor Міхаела Чайкова сказала, що «дуже рада вітати цей самобутній словацький фільм» у репертуарі своєї компанії. Читайте також: Скоро у прокаті!

Українсько-французький фільм «ШТТЛ»: трейлер Стрічка «Фотофобія» представлятиме Словаччину серед претендентів на номінацію «Найкращий міжнародний повнометражний фільм» премії «Оскар».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA