Сша наука премия математика нагорода Сша

Українська науковиця Катерина Пожарська отримала престижну міжнародну премію з математики: подробиці

Сейчас читают: 446
womo.ua

Науковиця Катерина Пожарська з Луцька отримала престижну міжнародну премію з математики Joseph F. Traub Information-Based Complexity Young Researcher Award 2023.

Про це повідомили на сторінці факультету інформаційних технологій і математики Волинського національного університету, де навчалася Катерина.

Зазначається, що цю премію присуджують щороку лише одному у світі молодому науковцю-математику, якому ще не виповнилося 35 років. Читайте також: Нобелівську премію-2023 з економіки отримала професорка Гарварда Клаудія Голдін: список усіх переможців Нагороду жінка отримала за значний внесок у теорію інформаційної складності.

Вона складається з 1000 доларів США й пам’ятної дошки. Нагороду присуджував комітет із колишніх переможців премії. Читайте також: Українська плавчиня здобула три «золота» та «срібло» на ЧС з вільного занурення Хто така Катерина Пожарська? Катерина Пожарська – наукова співробітниця відділу теорії функцій Інституту математики Національної академії наук України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA