Ярослава Магучіх місто Софія спорт спортсмени нагорода золота медаль новини спорту Збірна України Ярослава Магучіх місто Софія

Українська збірна з пляжної боротьби завоювала сім медалей: подробиці та фото

Сейчас читают: 617
womo.ua

Українська збірна з пляжної боротьби блискуче завершила сезон, завоювавши сім медалей. Про це повідомляє НОК України. Зазначається, що на фінальному етапі Світової серії-2023, який проходив у турецькому місті Мугла, українські спортсмени вибороли 2 «золота», 2 «срібла» і 3 «бронзи». Читайте також: Українська велогонщиця Валерія Кононенко завоювала «бронзу»: фото Чемпіонками змагань стали: Дарʼя Медвецька (-60 кг), Оксана Кухта (-70 кг).

Срібними призерками стали: Юлія Засульська (-50 кг), Людмила Павловець (+70 кг). Читайте також: Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх може стати кращою спортсменкою Європи: деталі Бронзовими призерками стали: Софія Кушнір (-60 кг), Олексій Борута (-70 кг), Олена Нікітінська (-70 кг).

Додамо, що Олену Нікітінську цього разу було визнано переможницею у номінації «Top Technique» Також за підсумками виступів у Світовій серії були визначені чемпіони світу з пляжної боротьби-2023.

У п’ятьох з восьми вагових категорій до Топ-3 загального заліку увійшли представники України. Читайте також: Українські гімнастки здобули три срібні нагороди на клубному ЧС: відео виступів Відзначимо, перше місце Оксани Кухти (-70 кг) та український п’єдестал у категорії до 60 кг: Дарʼя Медвецька, Анастасія Кравченко та Софія Кушнір.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA