Образ дня: Джулія Робертс у сукні українського бренду Overthesea

Сейчас читают: 484
vogue.ua

Знаменитості по всьому світу висловлюють свою підтримку нашій країні. Кілька днів тому Кейт Бланшетт обрала костюм у кольорах національного прапора України, а зараз зіркова акторка Джулія Робертс з'явилася у сукні українського бренду Overthesea.

Джулія обрала романтичну сукню з квітковим візерунком, V-подібним декольте та розрізом посередині. Фото акторки опублікувала у своєму Instagram-акаунті стилістка Елізабет Стюарт, яка працює з Джессікою Честейнс, Амандою Сейфрід, Кейт Бланшетт та іншими зірками. "Один із способів підтримати Україну – робити покупки в Україні!

Ми купили цю сукню на їхньому сайті, щоб носити у Каннах. Перейдіть до Instagram-акаунту бренду, щоб дізнатися, як це зробити", - зазначено у пості Елізабет Стюарт..

Об этом же в других изданиях
spletnik.ru
Дженнифер Лопес сменила два платья на свадьбе с Беном Аффлеком: разбираем образы spletnik.ru /1 год назад
lifehelper.one
проекты фахверковых домов. Это открывает возможности для точного расчета расходных строительных материалов, технологических процессов и закладки фундамента. Таким образом, можно добиться действительно lifehelper.one /1 год назад
kvartblog.ru
проекты фахверковых домов. Это открывает возможности для точного расчета расходных строительных материалов, технологических процессов и закладки фундамента. Таким образом, можно добиться действительно kvartblog.ru /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA