України Олена-Зеленська Сша Нео України Олена-Зеленська Сша

Образ дня: Олена Зеленська на зустрічі з Джо та Джилл Байденами

Сейчас читают: 403
vogue.ua

Перша леді України продовжує американське турне. У другий день поїздки Олена Зеленська зустрілася з президентом США Джо Байденом та його дружиною Джилл, яка кілька місяців тому сама приїжджала до нашої країни.

У Білому Домі нашу делегацію також зустрічала Камала Гарріс, віце-президентка США. За даними Білого дому, перші леді обговорили підтримку Сполученими Штатами уряду України та її народу щодо захисту демократії та подолання значних наслідків війни, які будуть відчуватися найближчими роками.

Зустріч також прокоментував Джо Байден: "Для нас із Джилл було честю вітати її сьогодні у Білому домі. Перша леді України Олена Зеленська уособлює ту ж завзятість та стійкість, що й країна, з якої вона родом".

Також наша перша леді продовжує популяризувати українських дизайнерів під час своїх міжнародних подорожей. Образ для такої важливої ​​зустрічі їй створила дизайнерка Ліля Літковська.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA