Нео нова колекція

Яскравий трикотаж: нова колекція українського бренду GNZ весна-літо 2022

Сейчас читают: 638
vogue.ua

Тренд на комфорт, практичність та екологічність уже не перший сезон тримає першість серед колекцій дизайнерів. Саме із цим посилом у 2021 році було створено український бренд базового трикотажного одягу GNZ, що пропонує універсальні дівочі комплекти на щодень.

З перших днів військового вторгнення марка не припиняла працювати та підтримувала українську армію: частину теплих худі й штанів передали територіальній обороні, іншу частину колекції продали й на всі вторговані гроші пошили плитоноски для ЗСУ.

Зараз же GNZ випустили нову колекцію полегшених трикотажних костюмів, які припадуть до смаку кожній модниці. До нової колекції бренду ввійшли трикотажні костюми з натуральних тканин, навіяні естетикою 1990-х, які легко вписати в повсякденні образи.

Шорти, об’ємні худі та трикотажні топи стали основою нового дропу, представленого в різноманітній колірній палітрі — від глибокого синього до пастельного лавандового відтінку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA