Олександр Ткаченко New York Netflix українські фільми кіно Держкіно Олександр Ткаченко New York

Netflix надасть гранти творцям українського кіно

Сейчас читают: 320
womo.ua

Netflix продовжить допомагати розвиватися українському кінематографу. Стримінгова платформа дасть гранти по $10 тисяч кожен на художні та документальні фільми.

Про це повідомляє міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко у Telegram. Читайте також: Український фільм «Памфір» за чотири дні прокату зібрав понад 2 млн грн За його словами, усе це завдяки фонду Netflix’s Fund for Creative Equity.

Йдеться як про створення нових фільмів, так і підтримку в постпродакшні вже готових робіт. Також українським режисерам буде надано доступ до навчання в European Audiovisual Entrepreneurs (EAVE) та New York Film Academy. Читайте також: Український фільм «Ля Палісіада» став найкращим фільмом Вільнюського міжнародного кінофестивалю Читайте також: У серпні в прокат вийде український фільм «Королі репу» Зазначається, що допомога надаватиметься в розмірі $10 тис.

Щоправда, подати заявку на отримання гранту можна буде наприкінці квітня. The post Netflix надасть гранти творцям українського кіно appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA