Украина місто Франциск ЛГБТ ЛГБТК петиция партнерство Украина місто Франциск

Матері українського ЛГБТ+ військового погрожували через діяльність сина: подробиці

Сейчас читают: 814
womo.ua

Матері українського бійця та учасника ЛГБТ+ спільноти військових Павла Лагойди, невідомі погрожують спалити дім через його діяльність.

Про це повідомила громадська організація «Військові ЛГБТ та наші союзники Ukrainian LGBT Soldiers and our Allies» у Facebook.

Зазначається, що Лагойда є учасником бойових дій та нині перебуває на фронті. Читайте також: Комітет ВР підтримав законопроєкт про цивільні партнерства Читайте також: Папа Римський Франциск розповів, що думає про аборти, секс, порно та ЛГБТ Додамо, що перед цим в громадській організації повідомили, що Павло Лагойда та його партнер Владислав, теж військовий, освідчилися один одному. Читайте також: Задля підтримки прав жінок та ЛГБТ: французька міністерка знялася для Playboy Також в організації закликали підписати петицію за реєстровані партнерства для одностатевих і різностатевих пар на підтримку законопроєкту № 9103 «Про інститут реєстрованих партнерств», щоб допомогти здійснити мрію чоловіків — весілля в Україні.

Фото: Військові ЛГБТ та наші союзники Ukrainian LGBT Soldiers and our Allies The post Матері українського ЛГБТ+ військового погрожували через діяльність сина: подробиці appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA