Наталка Ворожбит Сериал Netflix українські фільми кіно кіновиробництво Наталка Ворожбит

На Netflix вийде український серіал «Спіймати Кайдаша»: трейлер

Сейчас читают: 930
womo.ua

29 березня на стримінговій платформі Netflix з’явиться український серіал «Спіймати Кайдаша». Про це пише Суспільне. 12-серійний український телесеріал «Спіймати Кайдаша» заснований на повісті Івана Нечуя Левицького «Кайдашева сім’я».

Події телесеріалу розгортаються хронологічно від 2005 до 2014 року, протягом десятиріччя у часи незалежної України. Читайте також: В Україні французька кінокомпанія зніматиме серіал «Перевізниця» про перші тижні російської агресії Сценаристкою та виконавчою продюсеркою проєкту є Наталка Ворожбит. Читайте також: «Ті, що залишились»: у Києві розпочалися зйомки серіалу про перші дні війни Зазначається, що сценарій серіалу в режисерки замовив телеканал «СТБ».

Порівнюючи з повістю, у сценарій телесеріалу було введено кілька нових героїв та багато нових сюжетних ліній. Читайте також: Український фільм «Бачення метелика» здобув престижну нагороду Нагадаємо, що у 2021 році серіал «Спіймати Кайдаша» отримав «Золоту дзиґу» за найкращий ігровий серіал.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA