Литва Швеція фільми нагорода кіно Держкіно кіноіндустрія кіновиробництво Литва Швеція

Український фільм «Ля Палісіада» став найкращим фільмом Вільнюського міжнародного кінофестивалю

Сейчас читают: 146
womo.ua

Стрічка «Ля Палісіада» українського режисера Філіпа Сотниченка стала найкращим фільмом Вільнюського міжнародного кінофестивалю Kino Pavasaris.

Про це повідомляє Держкіно. Читайте також: BAFTA TV Awards-2023: до списку номінантів увійшли 4 проєкти про війну в Україні Зазначається, що фільм «Ля Палісіада» переміг на Вільнюському міжнародному кінофестивалі й здобув грошовий приз в розмірі 8000 євро.

Сюжет стрічки ґрунтується на історії судового психіатра, чиє спокійне життя змінюється, коли він має взяти участь у заплутаній історії вбивства міліціонера.

Герой починає сумніватися у правильності системи правоохоронних органів, коли бачить усю беззаконність проведення судових експериментів над підозрюваним. Читайте також: На Netflix вийде український серіал «Спіймати Кайдаша»: трейлер Кінострічку створено кінокомпаніями «Віател» та «Сучасне українське кіно».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA