Україна українські фільми приз art Україна

Український фільм «Україна’22: Щоденники війни» отримав приз міжнародного кінофестивалю Cannes 7th Art Awards

Сейчас читают: 170
womo.ua

Фільм «Україна’22: Щоденники війни», знятий в Кам’янці-Подільському на Хмельниччині, отримав спеціальний приз міжнародного кінофестивалю Cannes 7th Art Awards, який звучить так: «Special Prize of the»»Silk Road Production» Assotiation».

Про це повідомив режисер фільму Андрій Заєць у Facebook. Читайте також: Український мультфільм «Мавка. Лісова пісня» знову побив рекорд: подробиці Читайте також: Український фільм «Памфір» переміг на Міжнародному кінофестивалі у Клівленді «Битва за Україну» (Fight for Ukraine) – короткометражний фільм незалежних кінематографістів з міста Кам’янець-Подільський, присвячений подіям перших місяців повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Оповідь ведеться від імені добровольця з Кам’янця-Подільського та волонтерки, яка опинилась в окупованому Маріуполі. У стрічці зіграли ролі акторки Ірма Вітовська-Ванца та Віталіна Біблів. Читайте також: Франківська художниця продала картину за ₴430 тисяч для бійців «Азову»: фото Додамо, що прем’єра стрічки відбулась у День незалежності України в рамках безстрокового благодійного марафону Кам’янець-Подільського кінофестивалю «Бруківка», що проходив на підтримку Збройних сил України.

The post Український фільм «Україна’22: Щоденники війни» отримав приз міжнародного кінофестивалю Cannes 7th Art Awards appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA