Олександр Ткаченко книги Музей ЮНЕСКО Укрпошта Олександр Ткаченко

ЮНЕСКО надасть кошти на відбудову музею Григорія Сковороди на Харківщині

Сейчас читают: 159
womo.ua

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко заявив, що музей Григорія Сковороди на Харківщині, який зруйнували окупанти, можуть відбудувати вже цього року.

У ЮНЕСКО пообіцяли виділити на це кошти. Про це пише Суспільне. Читайте також: В Україні 90% підлітків хочуть бути корисними під час відбудови країни — дослідження Нагадаємо, що Меморіальний музей Григорія Сковороди повністю згорів унаслідок влучення російської ракети навесні 2022 року.

Його заснували у 1972 році, але власне будівлю, на базі якого він діяв, спорудили ще у 18 столітті. Саме там протягом своїх останніх років жив і був похований Григорій Сковорода. Читайте також: Удосконалення соціального захисту сімей зниклих безвісти: що зміниться Окрім цього, 7,5 мільйона гривень на відновлення музею пообіцяла спрямувати «Укрпошта» — гроші мали виручити від продажу поштового блоку «Сад божественних пісень.

До 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди». The post ЮНЕСКО надасть кошти на відбудову музею Григорія Сковороди на Харківщині appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA