Иордания Ватикан місто Ватикан Афиша кіно Иордания Ватикан місто Ватикан

П’ять кіноновинок квітня, які ви маєте не пропустити

Сейчас читают: 641
womo.ua

Що подивитись у кінотеатрах аби зібрати найяскравіші враження? Зібрали п’ять багатообіцяних новинок, яким варто приділити увагу.

У квітні у кінотеатрах покажуть стрічки у головних ролях із Расселом Кроу, Ніколасом Кейджем, Монікою Белуччі, Меттом Деймоном, а також перший український містичний трилер «Еґреґор». Екзорцист Ватикану Коли: 6 квітня Фільм знято по мотивах реальної історії розслідувань головного екзорциста Ватикану – отця Ґабріела Аморта.

Під час роботи над справою про одержимість демоном, отець Ґабріель дізнається про багатовікову змову Ватикану, яку церква намагалася від усіх приховати.

Моторошна історія із неймовірним Расселом Кроу у головній ролі створена на основі мемуарів святого отця. На момент своєї смерті у 2016 році він запевняв, що провів понад 160 тисяч екзорцизмів, а над деякими людьми сеанс доводилося проводити по кілька разів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA