бізнес гранти бізнес у війну війна Росії проти України війна в Україні

В Україні надаватимуть гранти бізнесу з територій можливих бойових дій

Сейчас читают: 599
womo.ua

Уряд уточнив критерії визначення осіб, які мають право подати заяву на отримання грантів на створення або розвиток власного бізнесу.

Про це повідомляють у Міністерстві реінтеграції. Зазначимо, що відтепер суб’єкти господарювання з територій можливих бойових дій також зможуть претендувати на отримання грантів.

До прикладу, до таких територій належить значна частина Харківської області, але водночас там не припиняється економічна та бізнес-активність. Читайте також: Статуетку Букерівської премії назвали Айріс: подробиці Обмеження на подання заявки передбачені лише для суб’єктів, які перебувають чи провадять господарську діяльність на ТОТ або територіях активних бойових дій, для яких не визначена дата завершення окупації або бойових дій відповідно до наказу Мінреінтеграції. Читайте також: Netflix надасть гранти творцям українського кіно Ухвалені зміни стосуються таких державних програм: надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу; надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства; надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA