місто Ужгород Фото кинотеатр місто Ужгород

Кінотеатр в Ужгороді реконструюють під ТЦ: фото

Сейчас читают: 829
womo.ua

Колишній історичний кінотеатр «Ужгород», який не працює вже понад 15 років, хочуть перебудувати під ТЦ і обʼєднати з рестораном «Корона».

Про це пише місцеве видання Uzhgorod. Читайте також: Комітет ВР підтримав законопроєкт про цивільні партнерства Зазначається, що кінотеатр не пропрацював жодного дня після того, як у 2013 році перейшов у приватну власність.

Тепер з нього зроблять ТЦ і об’єднають з рестораном, де будуть торгові площі, фудкорти й сучасний кінотеатр. Фото – сторінка Ужгородської міської ради у «Facebook» Читайте також: Жіночий слід весільного маршу та до чого тут сестра Мендельсона Наразі підприємство-забудовник проводить підготовчі роботи.

Біля споруди вже розташували будівельний паркан. Фото – сторінка Ужгородської міської ради у «Facebook» Фото – сторінка Ужгородської міської ради у «Facebook» Читайте також: В Україні демонтували 145 пам’ятників, пов’язаних з росією Водночас органи охорони культурної спадщини не погоджували проєкт реконструкції будівлі, не подавали його також і до міського управління містобудування та архітектури.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA