Украина Копенгаген місто Prague благодійність війна кіно полонені Украина Копенгаген місто Prague

На кінофестивалі CPH:DOX розповіли про воєнні злочини в Україні

Сейчас читают: 286
womo.ua

У Копенгагені завершився CPH:DOX — один із найбільших фестивалів документального кіно у світі. Команда «Архіву війни» наживо розповіла про документування воєнних злочинів та закликала звільнити з російського полону колегу — правозахисника Максима Буткевича.

Про це йдеться на сайті Docudays UA. Зазначається, що спеціальною гостею події стала Олександра Матвійчук, партнерка проєкту, співініціаторка «Трибуналу для Путіна», а також керівниця «Центру громадянських свобод», що отримав Нобелівську премію миру-2022. Читайте також: Чому варто подивитись «Підземелля та дракони.

Честь злодіїв» За словами Бондарчука, на конференції зібралися люди, яким не байдуже. Після виступу більшість глядачів хотіли приєднатися до проєкту в ролі волонтерів. Читайте також: Всеукраїнська рада церков виступила проти реєстрованого партнерства: подробиці Також Роман розповів, чому важливо презентувати «Архів війни» на міжнародних майданчиках: Читайте також: В Україні французька кінокомпанія зніматиме серіал «Перевізниця» про перші тижні російської агресії Додамо, що проєкт «Архів війни» здійснюється ГО «Докудейз» у партнерстві з Infoscope, за підтримки Посольства Швеції в Україні, Prague Civil Society Centre, Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив, «Razom for Ukraine.

Разом до перемоги!», а також чеської організації «People in Need», у межах ініціативи «SOS Ukraine». Думки, висновки чи рекомендації належать авторам / авторкам та упорядникам/-цям і не обов’язково відображають погляди урядів чи благодійних організацій цих країн.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA