Сша Сериал жінки кіно що подивитись Сша

Наука, смерть та жіноча дружба: 6 захопливих кінострічок про справжніх подруг

Сейчас читают: 714
womo.ua

Підготували для вас шість захопливих кінострічок від яких просто неможливо відірватись. Один повнометражний фільм та п’ять серіалів на будь-який смак не тільки піднімуть настрій, а й подарують натхнення, віру у свої сили, а також нагадають, що жіноча дружба займає важливе місце у житті кожної з нас.  Приховані фігури «Геніальність не ділиться на раси»  Захопливий драматичний фільм заснований на реальних  подіях.

Історія трьох темношкірих вчених, які працюючи в НАСА досягли неймовірних змін у ставленні до жінок та до темношкірих. Події фільму з елементами драми розгортаються в США 60 років, коли ще не в усіх штатах темношкірі мали права користуватись спільними вбиральнями чи навіть навчатись на курсах разом із білими.

Дороті, Кетрін і Мері — три подруги, які виконують обчислювальні операції під час виходу в космос і повернення на Землю астронавта Джона Гленна, а також змінюють суспільну думку, що стосуються статі, кольору та місця жінок у науці. Вулиця світляків «Три десятиліття, двоє друзів, одна пекельна історія» Чудовий серіал у два сезони про щиру жіночу дружбу, яка стала для двох героїнь основою життя.

Екранізація однойменного роману Крістін Ханни, про дівчат які стали більш набагато більше за подруг, справжньою родиною. Сюжетна лінія перетинає три періоди дружби Таллі та Кейт: підлітковий вік, часи початку кар’єри та доросле життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA