Украина бізнес жінки проєкт Украина

WomenINTrade EUA: в Україні запустили проєкт для налагодження зв’язків українських МСП з нідерландськими партнерами

Сейчас читают: 256
womo.ua

На початку березня Women IN та LifeLine Ukraine запустили платформу WomenINTrade EUA, аби налагодити ділові зв’язки між українськими МСП, власниками яких є жінки, та підприємцями Королівства Нідерландів. Основні цілі платформи: задовольняти потреби українських МСП, якими володіють/керують жінки, щодо можливостей підтримки з боку нідерландських компаній та підприємців у таких сферах: бізнес-наставництво, доступ до ринку, пошук обладнання, мікрокредити.

створити тривалі економічні зв’язки між нідерландськими підприємствами та українськими МСП, якими володіють/керують жінки. надати жінкам-підприємицям та керівницям інструменти для вдосконалення їхніх практичних навичок ведення бізнесу. Читайте також: ТОП-10 б’юті-подарунків від українських брендів на 8 березня Читайте також: Науці потрібні жінки: до 25-річчя L’Oréal-UNESCO оголосили про програму для жінок-науковиць Наразі на платформі зареєстровано 15 українських підприємств і 4 міжнародних партнери, ще 25 анкет від підприємиць опрацьовуються.

Якщо ви або ваша компанія бажаєте бути представлені на платформі – перейдіть до розділу «Приєднатися до проєкту» й заповніть його. Читайте також: Українські дизайнерки представили колекцію сезону осінь-зима у Парижі Створення платформи WomenINTrade EUA – це значні перспективи та розширення можливостей для українського бізнесу.

Налагодження зв’язків з іноземними партнерами допоможе не тільки вистояти підприємцям під час війни, але й масштабуватися у повоєнний час, стати міцною ланкою вітчизняної економіки та інтегруватися у світову. Про Women IN Women IN (WIN) − ініціатива та спільнота жінок, яка: розвиває жіноче лідерство допомагає та підтримує у запуску і масштабуванні бізнесу поширює досвід та кращі практики серед жінок-підприємиць

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA