місто Маріуполь благодійність ЗСУ аукціон Дніпро війна в Україні перемога місто Маріуполь

Американець придбав скульптуру гончара з Дніпра за 10 000$, щоб допомогти українським військовим

Сейчас читают: 338
womo.ua

Глиняна скульптура «Початок» дніпровського майстра Сергія Горбаня стала найдорожчим лотом, який продали на благодійному аукціоні під час гастро-зустрічі «ПОЄДНАНІ» VOL.2.

Захід організував благодійний фонд «PEREMOGA», щоб зібрати кошти на потреби ЗСУ на Донецькому напрямку, а також на адаптивний одяг для поранених військових. Допомагати красиво Вечеря пройшла в Дніпрі в приміщенні колишнього ресторану «MODERNA», який запустили спеціально для заходу 10 березня.

Вже вдруге організатори обрали формат “4 годин без війни”, щоб присутні змогли насолодитися вишуканою атмосферою та красою в усіх її проявах.  Читайте також: «Жінки зі сталі» провели «бойове злагодження», де буди презентовані книги «Незламні» та «Очі Маріуполя» Фото: womo.ua Для гостей підготували 7 авторських страв від видатних шеф-кухарів України: Андрія Сільченка («Ринкові», «BROOKS»), Сергія Зеленохата («Dollar», «Big Mama»), Євгена Прилипка («Пивний Простір»), Леоніда Малюги («Flip neo»), Євгена Ярошенка («Три Ноги»), Олександра Пономаренка («SOHO Restaurant & Bar») та Дениса Соломки («Wood»).

Супроводжував вечір шеф-сомельє GoodWine Роман Ремеєв. Музичний виступ подарувала співачка родом з Маріуполя ULIANA ROYCE. Читайте також: Розірви замкнене коло.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA