дослідження Gradus Research війна в Україні продукти

Меню війни: як повномасштабне вторгнення змінює харчові звички українців?

Сейчас читают: 637
womo.ua

На які продукти переходять споживачі та як виглядає типовий раціон українців? На яких категоріях економлять, а які ріжуть в останню чергу?

Чи роблять запаси і яким чином готуються до холодного сезону? Як відрізняються стратегії виживання в залежності від віку та місця проживання?

На ці та інші питання щодо зміни харчових звичок громадян шукали відповіді аналітики дослідницької компанії війну спеціальному опитуванні до New Food Summit 2024. Майже половина опитаних українців (49%) кажуть, що їхні харчові звички змінилися від початку повномасштабного вторгнення.

Серед молоді віком 18-34 роки цей показник навіть вищий — 54%. Читайте також: Час прийому їжі не відіграває важливу роль у схудненні — дослідження Серед ключових факторів, що впливають на зміну у звичках харчування респонденти називають підвищення цін на продукти харчування, тривалий стрес та атаки ворога із їх наслідками. Проте при деталізованій оцінці стрес (83%) займає перше місце серед чинників впливу на зміну харчових звичок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA