Україна здоров'я діти війна в Україні новини вибір редакції Україна

Постраждалі від війни діти зможуть пройти безкоштовне лікування у київському центрі ANREAL

Сейчас читают: 333
womo.ua

6 жовтня у Києві відбулося офіційне відкриття простору ANREAL. Тут постраждалі від війни діти зможуть безоплатно отримати необхідне лікування для позбавлення від опіків та рубців різної тяжкості.  ANREAL активно співпрацює з київським опіковим центром та допомагає постраждалим від війни людям, особливо дітям.

Власниця центру, косметолог з 13-річним досвідом роботи, Андріана Кисіль, має на меті не лише покращувати зовнішність пацієнтів, але й реалізовувати благодійну місію.

Наприклад, 8-річній пацієнтці з Кривого Рогу потрібні нуклеотиди, бо вона має келоїдні рубці. У центрі їй роблять безкоштовні шліфовки та проводять терапію.

Інша пацієнтка має опік лівої сторони обличчя, через який вона не могла повертати голову вправо. В ANREAL їй повернули можливість повертання голови.  «У нас багато дітей на реабілітації, — ті, хто отримали травми від поранень та мають рубці, шрами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA