рецепт меню День святого Валентина їжа харчування свято

Меню на День святого Валентина: ідеї романтичної вечері

Сейчас читают: 491
womo.ua

14 лютого 2024 року весь світ відзначає день кохання, романтики та стосунків двох закоханих. Офіційно це свято зветься День святого Валентина або ж Валентинів день чи  День закоханих.

Назва походить від святого Валентина, якого згадує цього дня під час літургії Католицька церква. Аби влаштувати романтичне побачення вдома, ми підготували для вас добірку смачних та простих рецептів.

Скориставшись ними ви запамятаєте цей день на все життя, адже він буде не тільки романтичним, а й смачним та вишуканим. ТОП-рецептів страв на День святого Валентина  Рецепт шашликів з яловичини  Інгредієнти: 750 г упаковки нежирного яловичого фаршу 3 ріпчастої цибулі, дрібно нарізані 50 г свіжих сухарів 25 г пармезану, дрібно натертого 1 велике яйце, збите ½ чайної ложки суміші трав ½ чайної ложки копченої паприки 2 столові ложки кетчупу Для соусу: 40 г томатного кетчупу 50 г соусу Буффало Читайте також: 5 смачних веганських страв від Джеймі Олівера Спосіб приготування:  Якщо ви використовуєте дерев’яні шпажки, спочатку замочіть їх у воді на 30 хвилин.

Розігрійте гриль до середньої потужності. Помістіть яловичий фарш у велику миску та змішайте всі інші інгредієнти для фрикадельок, а потім приправте.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA