Україна здоров'я діти поради Nestle розвиток Україна

Тепло і турбота в умовах війни: Історія проєкту «Теплі моменти разом»

Сейчас читают: 477
womo.ua

Коли у лютому 2022 року перші вибухи сколихнули Україну, мільйони дітей опинилися в новій, жорстокій реальності. Їхнє дитинство раптово змінилося: місце іграшок зайняли валізи з найнеобхіднішим, а замість уроків у школі — дні у підвалах та бомбосховищах.

У цьому новому світі все менше місця лишалося для безтурботних ігор, радісних усмішок та щасливих моментів. Та війна забирає не лише домівки та безпеку — вона краде найцінніше, що є у дитини, — відчуття щастя та любові.

Саме це усвідомлення стало поштовхом для створення проєкту «Теплі моменти разом», який покликаний повернути дітям те, що в них забрала війна — тепло, підтримку і надію на краще. Чому дітям потрібна підтримка Дитина — це маленький світ, де кожна подія відлунюється великими хвилями емоцій.

Коли цей світ стикається з війною, все, що здавалося стабільним і надійним, руйнується. Замість звичних розваг і навчання, діти починають жити в страху, їхні серця наповнюються тривогою і самотністю.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
Какое море самое теплое? lifehelper.one /6 дней назад
shkolazhizni.ru
Какое море самое теплое? shkolazhizni.ru /1 неделю назад
lifehelper.one
После завершения монтажа системы отопления частного дома, коттеджа, дачи, офиса, магазина, склада или производственного цеха владелец объекта нередко вынужден решать, какой теплоноситель лучше использовать в lifehelper.one /1 неделю назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA