шлюб

Борги у подружньому житті — що варто знати, щоб убезпечити себе від маніпуляцій партнера

Сейчас читают: 677
womo.ua

Розповідаємо про борги у подружньому житті, а також що варто знати, щоб убезпечити себе від маніпуляцій партнера. Коли відповідальність за борги спільна після розлучення і що робити, якщо екс-партнер хоче притягнути до відповідальності за борг, до якого ви не маєте ніякого відношення. Позика у відносинах подружжя: що потрібно знати про “боргові пастки”? Дар’я Палієнко, помічниця адвоката практики вирішення спорів юридичної компанії “Міллер” Часто стаються ситуації, коли від одного з колишнього подружжя раптово надходить позов про стягнення боргу за договором позики — розпискою, яку уклали багато років тому.

Ці позови, як правило, мають дуже схожі суми боргу: декілька десятків або сотень тисяч доларів, про які другий з партнерів не знав.

Тому є нюанси, про які варто знати і пам’ятати ще перед тим, як борги стануть частиною вашого подружнього життя. Важливо знати, як оформлювати борги документально, щоб у майбутньому вас не наздогнали боргові пастки.

А якщо все ж таки доведеться зіткнутись з судовим процесом, ви будете знати, які можуть бути маніпуляції та зловживання з боку вашого партнера.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA