освіта особистісне зростання важливо знати

11 українських університетів увійшли до списку найкращих у світі: дізнайтеся, куди варто подавати документи

Сейчас читают: 500
hochu.ua

В результаті глобального дослідження QS World University Rankings, 11 українських вишів увійшли до нового рейтингу найкращих університетів світу.

Особливістю цього рейтингу є виділення стабільності університетів та можливості працевлаштування студентів після закінчення навчання.

Інформацію про це повідомили у Міністерстві освіти та науки України. Читати також Як розвиватись, коли на це зовсім немає часу: 5 простих кроків QS World University Rankings є одним із найвпливовіших глобальних рейтингів університетів.

У поточному списку представлено 1500 установ у 104 містах світу. Для складання рейтингу було проаналізовано 17,5 мільйона наукових праць, а також проведено опитування понад 240 тисяч викладачів та роботодавців.Цього року в оцінку університетів було додано три нові показники: стабільність, результати працевлаштування та міжнародна дослідницька мережа.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA