лайфхак запах взуття практичні поради літо спека

Чим обробити взуття, щоб в спеку від нього "не пахло": 4 дешеві засоби з ефектом на мільйон

Сейчас читают: 431
hochu.ua

Влітку, коли на вулиці стоїть спека, додається одна неприємна проблема: у закритому взутті “заводиться” неприємний запах. Часто це трапляється не через те, що людина нечупара, а тому, що в закритому тісному взутті при підвищенні температури повітря ноги починають потіти, видаючи неприємний запах.

Читати також Рятує від спеки та допомагає зробити гарний макіяж: 5 незвичайних способів використання дитячої присипки Однак цю проблему можна легко вирішити - навіть удома, без великих затрат.

Ділимося з вами чотирма бюджетними способами усунути запах із взуття за допомогою підручних засобів. Читати також Тоналка тече під сонцем?

Секрети макіяжу в літню спеку Раніше ми також розповідали, як самостійно виготовити дезодорант для взуття. Він складається всього із 3-х доступних компонентів, тому приготувати такий диво-засіб під силу кожному.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA