перекус їжа страви

Здоровий перекус з найближчого супермаркету може виявитися не таким вже й здоровим: якої страви варто уникати

Сейчас читают: 728
hochu.ua

Фруктові та овочеві салати під харчовою плівкою виглядають чудовим свіжим перекусом, проте не поспішай купувати їх з полиці супермаркету чи кав’ярні.

Чому це дуже погана ідея - розповідаємо у цьому матеріалі. Звичайно, готова їжа завжди залишається фактором ризику — навіть при тому, що в умовах життя у великому місті мало хто має можливість повністю від неї відмовитися.

Але є продукти, вживання яких може вилізти боком через специфіку їхньої підготовки до продажу, передає prostoway. Читати також Правильний перекус: дієтолог розповіла, що можна “підгризати”, коли голодний Наприклад, якщо зелений салат у вакуумній упаковці проходить контроль на самому підприємстві, то фруктовий салат та нарізки готують безпосередньо в супермаркеті.

І ніхто не зможе гарантувати вам, що людина, яка готувала цей салат чи нарізку, зробила все за протоколом. Через це ви ризикуєте власним здоров’ям і мусите сліпо довіритися певному магазину чи супермаркету, покладаючись на їхню порядність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA