молитва Яке сьогодні свято церква свято церковний календар День Петра і Павла

Молитви до Петра і Павла, які 12 липня варто прочитати всім

Сейчас читают: 929
hochu.ua

Щоб помолитися, в цей день можна відвідати церкву або ж прочитати молитви вдома, стоячи біля образу святих. Силу такі молитви матимуть однакову, головне - молитися щиро, від чистого серця.О, святі апостоли Петро і Павло.

Я, раб (а) Божий (ія) (ім'я), звертаюся до вас з проханнями про зцілення і захисту від недуг. Почуйте ж прохання мої молитовні та не залиште їх без відповіді.

Як Господь Бог милосердний до тих, хто звертається до нього з молитвами, так і ви, учні Спасителя нашого Ісуса Христа, будьте милосердні до мене.

Амінь. Читати також День апостолів Петра і Павла 2023: щирі побажання і картинки до свята О, святії апостоли Петре і Павле, не віддаляйтеся духом від нас, грішних рабів Божих (імена), щоб не розлучилися зовсім від любові Божої, але міцним заступленням вашим нас захистіть, щоб помилував Господь всіх нас молитов ваших ради, щоб винищив же рукописання безмірних гріхів наших, і щоб сподобив з усіма святими блаженного Царства і шлюбу Агнця Свого, Йому ж честь і Слава, і подяка і поклоніння навіки віків.О, верховні Апостоли: Петре, віри Христової непохитна подоба, і Павле, солодкоспівна ластівка вчення Господнього!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA