книги психологія стрес тривога українська література

5 книг, які допоможуть впоратися зі стресом та тривогою

Сейчас читают: 265
womo.ua

Занадто багато стресу шкідливо для нашого здоров’я, створюючи для нас ризик депресії, хвороб серця та проблем з пам’яттю. Але життя сповнене зобов’язань і тиску, через які розслаблення здається неможливим, і знайти способи заспокоїтися може бути важко.

Нижче наведено п’ять книг, які допоможуть вам виховати більш спокійний стан розуму, впоратися з тривогою та зменшити стрес. Читайте також: Книги, які допоможуть стати лідером: топ-5 Запал без вигоряння.

Як завершити цикл стресу, працювати до сподоби й жити щасливо В’ячеслав Халанський Ця книга допоможе підтримувати високу продуктивність без шкоди для здоров’я.

Автор пропонує стратегії, як працювати із захопленням, уникаючи вигорання та перевтоми. Вигоряння. Стратегія боротьби з виснаженням удома та на роботі Емілі Наґоскі, Амелія Нагоські Книга фокусується на тому, як подолати синдром емоційного вигорання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA