New York ожиріння здорове харчування харчування продукти правильне харчування New York

Фільми, які замінять консультацію у нутріціолога

Сейчас читают: 664
womo.ua

Шукаєте змістовні фільми, які надихнуть вас, вашу родину та друзів дотримуватися правильного харчування? Пропонуємо вашій увазі широку добірку фільмів, які зосереджуються на переконливих аргументах на користь їжі, яка працює на ваш організм, а не проти нього. Читайте також: Харчуємося правильно: 5 найкращих фільмів про здорові стосунки з їжею від Netflix Щось нездорове What the Health, 2017 Ні для кого не секрет, що здоров’я і органи охорони здоров’я практично ніяк не пов’язані.

Співробітники медичних установ працюють у величезній корпорації, яка вирощує піддослідних кроликів. Для кожного дослідження потрібні піддослідні і представників тваринного світу для цього більше недостатньо.

Вчені проводять свої експерименти без згоди пацієнтів, призначаючи за допомогою лікарів нові препарати, дієвість яких не доведена.

Деякі відкрито говорять, що лікування «експериментальне». Люди, які знають про невиліковність свого захворювання, готові випробувати на собі нові ліки, в надії, що вони їм допоможуть.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA