Вашингтон трейлер фільми кіно фільми для жінок найкращі фільми фільми жахів Вашингтон

Скандал з P. Diddy: фільми, які нагадують «білі вечірки»

Сейчас читают: 122
womo.ua

На просторах інтернету є мільйони версій та припущень щодо злочинів американського репера та музичного продюсера P. Diddy. Тільки ледачий не читав теорії змов та легенд навколо Шона Джона Комбза (P.

Diddy). Його звинувачують у зґвалтуваннях, торгівлі людьми, вбивствах та педофілії. Також існує безліч припущень, що на його так званих білих вечірках відпочивала вся еліта Голлівуду та втілювала свої найжахливіші фантазії. Читайте також: Що дивитись у жовтні?

8 найкращих серіалів місяця Зібравши всі плітки та здогадки про ці вечірки, ми підготували добірку фільмів про багачів, розваги яких можуть шокувати та тримати у напрузі протягом всього фільму.

Пропонуємо вашій увазі 5 трилерів про загадковий світ мільйонерів. Меню 2022 «Меню» — американський фільм жахів з елементами чорної комедії, знятий Марком Майлодом і спродюсований Адамом Мак-Кеєм, Бетсі Кох і Віллом Ферреллем. Сюжет. У відкритому океані є дивовижний острів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA