Сша фільми фільми про кохання кіно успішні жінки фільми для жінок Сша

Натхнені історії про величних жінок: 5 фільмів, які має переглянути кожна кар’єристка

Сейчас читают: 623
womo.ua

Бути жінкою в минулому було надзвичайно важко, і причин мільйон. Навіть якщо жінка була талановита, успішна чи багата, це не означало, що вона могла отримати визнання суспільства, на яке заслуговувала.

У цій добірці натхнені історії величних жінок, які демонструють силу, мужність та непохитність на шляху до успіху. Зберігайте цю добірку, наші улюблені кар’єристки, надихайте себе на успіх і ніколи не опускайте руки! Читайте також: Натхнені історії: фільми про жінок, які переживають розлучення Колетт 2018 «Колетт» — біографічний драматичний фільм режисера Воша Вестморленда, який розповідає про життя французької письменниці Колетт.

У головних ролях Кіра Найтлі, Домінік Вест, Елеонор Томлінсон, Деніс Гоф та Аїша Гарт. Це реальна історія непростого шлюбу письменниці Сідоні-Габріель Колетт та Генрі Готьє-Віллара, де чоловік видавав геніальні твори дружини за свої. Читайте також: 6 корейських дорам, які вийдуть у жовтні 2024 року За статевою ознакою 2018 «За статевою ознакою» — біографічна драма 2018 року про життя феміністки, культурної ікони та судді Верховного суду США Рут Бейдер Гінзбург. Читайте також: Топ-5 найцікавіших серіалів для жінок: трейлери За сюжетом жінка змінила судову систему США.

Байопік про карʼєру та особисте життя Рут Гінзбург. Ерін Брокович 2000 «Ерін Брокович» — фільм режисера Стівена Содерберга про боротьбу американської екоактивістки Ерін Брокович з газовою корпорацією PG&E за права споживачів, що страждали від викидів хрому в Каліфорнії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA