Вашингтон фільми кіно Геловін фільми для жінок найкращі фільми фільми жахів Вашингтон

Геловін наближається: 20 атмосферних фільмів, які ви маєте переглянути цієї осені

Сейчас читают: 136
womo.ua

Геловін вже не за горами, тож зараз ідеальний час, щоб побалувати себе моторошними розвагами. Незалежно від того, чи є ви шанувальником культових класичних фільмів жахів, відеозаписів або просто страшилок, у цей моторошний сезон кожен знайде для себе щось, що припаде до душі.

З цією добіркою ми пропонуємо вам поринути у моторошну атмосферу, не витрачаючи при цьому ні копійки. Отже, якщо ви шукаєте, що подивитися цього місяця, ось двадцять найкращих фільмів про Геловін, містичну та осінню атмосферу, які наразі доступні для безоплатного перегляду. Читайте також: Під шурхіт листя і запах гарбуза: добірка мультфільмів на Геловін Фокус Покус 1993 «Фокус-покус» — американський комедійно-фентезійний фільм режисера Кенні Ортеґа, знятий на кіностудії «Walt Disney Pictures».

Прем’єра фільму відбулась 16 липня 1993 року. У 2022 році вийшло продовження під назвою «Фокус-Покус 2». Режисером другого фільму виступив Енн Флетчер.

Бетт Мідлер, Сара Джессіка Паркер та Кеті Наджімі знову виконали головні ролі. Фільм вийшов на платформі Disney+. Читайте також: Що дивитись у жовтні?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA