Украина Мода українська мода українські бренди осінь O.TAJE Украина

20 светрів від українських брендів, які зігріють восени та взимку: фото

Сейчас читают: 402
womo.ua

Нелегко знайти гарний осінній светр. Ви хочете, щоб він був затишним і шикарним, але водночас м’яким, легким, стильним і вільним.

Існує безліч вільних светрів, але знайти такий, який буде одночасно модним і привабливим, все одно, що шукати голку в копиці сіна.

Це дійсно складне завдання! Читайте також: Оливковий манікюр на осінь — модний дизайн на довгі та короткі нігті: фото В нашій добірці є все: від затишних светрів з кабельної в’язки, в які можна загорнутися з гарною книжкою, до кардиганів з високими рукавами, які можна взяти з собою в офіс.

І що найцікавіше? Всі ці теплі та стильні речі від українських брендів. O.TAJE Mócko KA.EL apparel Marsego IWOMAN CATSSUIT Str/Cd Wear Читайте також: Made in Ukraine: що носити восени 2024 року CĖNC PIRNAY RITO matiko CHER’17 MORANDI Blast Out Studio ONE BY ONE DiaDia PAPAYA COOSH FRÉO ALICE.K Читайте також:  Гороскоп на листопад 2024 року: чим здивує останній місяць осені усіх знаків Зодіаку Що дивитись на Netflix у жовтні 2024 року: 60 найочікуваніших фільмів та серіалів Найочікуваніші фільми 2025 року: топ-30 прем’єр наступного року Шоколадний манікюр — тренд цієї осені 15 найкращих екранізацій Стівена Кінга Найочікуваніші прем’єри осені: топ-8 фільмів, які не можна пропустити Осіння класика: 5 фільмів, які хочеться переглядати восени Оливковий манікюр на осінь — модний дизайн на довгі та короткі нігті: фото Made in Ukraine: що носити восени 2024 року Манікюр на осінь 2024 року: модні ідеї на щодень 5 фільмів, які обов’язково потрібно подивитися восени Під шурхіт листя і запах гарбуза: добірка мультфільмів на Геловін Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: FacebookTelegramInstagram The post 20 светрів від українських брендів, які

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA