місто Вікторія Україна книги читання місто Вікторія Україна

Українські книги за кордоном: видавництво Readberry представило українських авторів у Франкфурті

Сейчас читают: 329
womo.ua

“Повернення голосу” — так звучало цьогорічне гасло “Frankfurter Buchmesse”. Це один з найбільших книжкових заходів світу, що відбувся минулого тижня в німецькому Франкфурті-на-Майні.

Для видавництва Readberry брати участь у Франкфуртському книжковому ярмарку було дуже важливим. Адже книги, які презентували видавництво, мали відображати як його рівень безпосередньо, так і вподобання українців з читацьких категорій Young adults та New adults, а також промотувати українських авторів.

Нагадаємо, Readberry відрізняється від інших видавництв своєю спрямованістю на читачів від 13 до 30 років. Це перше і поки що єдине в Україні видавництво, сфокусоване виключно на цих цитацьких категоріях.  Видання для виставки Загалом були представлені чотири книги: фентезі “Дім між трьох світів” Тані Гуд, фентезі “Діти вогненного часу” Мії Марченко і Катерини Пекур,  збірка фантастичних оповідань “Корчма на перехресті світів” від “ЛІТавиці” (творчого об’єднання 12-ти українських авторів), детектив “Інститут шляхетних убивць”, Валерії Малахової.

Як розповіла Вікторія Столяренко, у видавництві були впевнені щодо вибору саме цих книжок. Адже перші три з них — це ТОПи продажів на цьогорічних українських фестивалях “KyivBookFest” та “Книжкова країна”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA