Психология жінки дослідження домашнє насильство

Жінки, які зазнали домашнього насильства, утричі частіше вдаються до суїциду, — дослідження

Сейчас читают: 577
womo.ua

Нове дослідження показує, що жінки, які потерпають від домашнього насильства, утричі частіше, намагаються покінчити життя самогубством.

Ті, хто зазнав сексуального насильства у стосунках, мають ще вищий ризик самогубства та в сім разів частіше намагаються покінчити з життям.

Про це пише The Guardian. Борці за права жінок кажуть, що результати «шокують і жахають» і повинні спонукати лікарів загальної практики, акушерок, персонал центрів зайнятості та інших, хто контактує з уразливими жінками, почати регулярно запитувати їх про їх безпеку. Читайте також: Жінки та бізнес: з чого почати та як отримати грант на розвиток своєї справи Жертви жорстокого поводження з боку партнера також більш ніж у три рази схильні до самогубства та більш ніж удвічі піддаються ризику виникнення суїцидальних думок.

Ці висновки отримані в результаті аналізу Саллі МакМанус, експерта з питань охорони здоров’я з Сіті Лондонського університету, яка провела у Великобританії дослідження психічного здоров’я дорослих для благодійної організації Agenda Alliance. Читайте також: Українські IT-спеціалісти жіночої статі отримують меншу зарплату, ніж чоловіки, — дослідження Це перше наукове дослідження у Великій Британії, яке виявило дуже тісний зв’язок між тим, що Всесвітня організація охорони здоров’я називає «насильством з боку інтимного партнера» (IPV), і суїцидальними ідеями серед жінок – або наявністю суїцидальних думок, або спробою покінчити з життям. Читайте також: Олександра Фідкевич про книжку «Як начинити гадюку салом»: Мені важливо, щоб люди не відмовлялися від своїх ідей, не боялись розпочинати та розбудовувати свої бізнеси та бренди У брифінгу Agenda Alliance, заснованому на висновках експерта, говориться: «Хоч цей брифінг не встановлює

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA