насильство сексуальне насильство особисте життя відомих людей

Акторка Джена Мелоун зазнала сексуального насильства з боку колеги з «Голодних ігор»

Сейчас читают: 657
womo.ua

Зірка «Голодних ігор» зізналася, що стала жертвою сексуального насильства на зйомках фільму. Вона не назвала імені свого нападника, але повідомила, що це її колега.

На своїй сторінці в Instagram Мелоун поділилася своїм фото в полі у французькій місцевості. Фото було зроблено після того, як вона закінчила роботу над останнім фільмом «Голодні ігри».

Знаменитість сказала, що попросила свого водія випустити її, щоб вона «могла поплакати і зафіксувати цей момент». Читайте також: Зґвалтування, насильство в школах та наркотики: Періс Гілтон розповіла про особисте життя Читайте також: Зірка «Милих ошуканок» Люсі Гейл розповіла про боротьбу з алкогольною залежністю Акторка не назвала ім’я особи, яка, за її словами, напала на неї, і не повідомила жодних інших подробиць, але додала, що пройшла довгий шлях зцілення.

Також вона запропонувала людям, які зазнали насильства писати їй, щоб виговоритися. Читайте також: Українські жінки стали більш уразливими до сексуального насильства після російського вторгнення, – дослідження The post Акторка Джена Мелоун зазнала сексуального насильства з боку колеги з «Голодних ігор» appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA