суд жінки вбивство

Загибель операторки Галини Гатчинс: суд виніс перший вирок

Сейчас читают: 789
womo.ua

Окружний суд Санта-Фе виніс перший вирок за вбивство операторки Галини Гатчинс, яку застрелив Алек Болдуїн у 2021 році під час зйомок фільму «Іржа».

Про це пише The Guardian. Свою провину визнав асистент режисера фільму Девід Голлс, якого засудили до шести місяців умовного терміну з випробувальним терміном без нагляду, штрафу в розмірі 500 доларів, 24 годин громадських робіт і курсів з безпеки вогнепальної зброї. Читайте також: Володимир Зеленський відзначив державними нагородами захисниць України Зазначається, що Девід Голлс відповідав за безпеку на знімальному майданчику. Читайте також: Гурт Scorpions виступить на Майдані Незалежності після перемоги України у війні Додамо, що Голлс був єдиним членом знімальної групи «Іржі», який визнав свою провину й співпрацював з прокурорами. Читайте також: Американська журналістка отримала премію «Ґрейсі» за висвітлення війни в Україні Натомість інші обвинувачені — актор Алек Болдуїн та консультантка з реквізиту зброї Ганна Ґутьєррес-Рід — так і не визнали своєї провини в загибелі української операторки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA