стб продовження серіалу

«За лаштунками»: вибухова телесага «Кава з кардамоном» повертається з новими інтригами

Сейчас читают: 701
womo.ua

Портал Womo.ua у фотопроєкті «За лаштунками» продовжує мандрувати серіальним світом майбутнього 2025 року! Аби читачки Womo.ua отримали можливість підгледіти секрети другого сезону костюмованої драми «Кава з кардамоном», пресслужба телеканалу СТБ цього разу докладала неймовірних зусиль у полях – в прямому сенсі.

Адже продовження однієї з найочікуваніших історій кохання має дуже символічну додаткову назву «Сила землі». Телеканал СТБ і Solar Media Entertainment під тиском глядачок таки здались та розпочали роботу над виробництвом другого сезону серіалу «Кава з кардамоном».

І тут розкрилась головна залаштункова таємниця. Якщо у першому сезоні історія забороненого кохання красуні Анни була знята за мотивами роману української письменниці Наталії Гурницької «Мелодія кави у тональності кардамону», то другий сезон є оригінальним поглядом творчої команди проєкту.

Авторці романів була запропонована спільна робота над наступним телевізійним сезоном, але домовитись про співпрацю не вдалося.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA