Україна місто Київ county Coffee жінки натхнення успішна жінка дозвілля вибір редакції Україна місто Київ county Coffee

За лаштунками: SHE Congress 2024 – час прориву настав

Сейчас читают: 759
womo.ua

Попри тривоги та бомбардування, у Києві таки відбувся SHE Congress 2024. І на відміну від заходу річної давнини виступи спікерок були не про виживання, порятунок та опановування самої себе, а про вже відчутий ними смак перемог у статусі лідерок.

Що відбувалось за лаштунками, краще побачити на власні очі. Партнер заходу бренд Marengo, презентував нову серію італійського ігристого з відомими смаками: Lambrusco, Fragolino, Asti, Prosecco.

У кожному з них і сонце колоритних італійських регіонів, і відібрані сорти винограду, які ростуть лише в Італії! Marengo – podotto in Italia Генеральний партнер: UKRSIBBANK BNP Paribas Group Головні партнери:  UKRNAFTA, BROCARD Генеральний інформаційний партнер: Starlight Media Партнери: Motorola, L’Oréal Україна, Foundation Coffee Roasters, AB InBev Efes Україна, Компанія БКК, ALViVA GROUP,  Моршинська, Украфлора. Медіапартнери:  СТБ, BC Media, Маркетер UA, 1 бізнесовий, Постфактум, Ліга закон, Ділова столиця, X Спорт, UA.News, ICTV,  ICTV 2, 1+1, Ми Україна, Ми Україна +, ECONOMIST, 44.ua, TRUE, Главком, HR Liga, Людина Дивосвіт, Founder, Margosha, Бурда Медіа, UNN, телеканал  Київ,  Рубрика, Гулівер ТРЦ, HR Liga, Комерсант Український, MC Today, Пожежна Безпека, EBA.

Жінки, які адаптувалися в IT і запустили свої стартапи, а також поради щодо необхідних soft та hard skills для тих, хто прагне розвиватися у технологічних компаніях.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA