Тарас Цимбалюк місто Черкаси стб Megogo вибір редакції Тарас Цимбалюк місто Черкаси

«За лаштунками»: знімальний майданчик серіалу «Кохання та полум’я» перетворили на поле битви вогню та пристрасті

Сейчас читают: 132
womo.ua

Портал Womo.ua у фотопроєкті «За лаштунками» цього разу вирішив зазирнути у серіальний світ наступного 2025 року! Пресслужба телеканалу СТБ доклала шалених зусиль, аби наші читачки на власні очі побачили, як знімається серіал про тих, хто у різних куточках України щодня бореться за наші життя, ризикуючи власним, — про рятувальників!

До виробництва 16-серійної гостросюжетної мелодрами «Кохання та полум’я», крім телеканалу СТБ, долучились Державна служба України з надзвичайних ситуацій та медіасервіс MEGOGO.

Палає на знімальному майданчику по-справжньому — і у почуттях головних героїв, і у декораціях… Автори проєкту прагнуть, аби  справжніми героями сьогодення захоплювались не лише у новинах, але й у серіалах.

Тому правдивість у кожному кадрі є однією з найважливіших вимог режисера Віталія Кукси. Режисер Віталій Кукса Аби забезпечити точність у зображенні роботи рятувальників, творчу групу на знімальному майданчику та поза ним консультують спеціалісти ДСНС.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA