Україна Франція місто Запоріжжя місто Марії культура фестиваль новини натхнення Україна Франція місто Запоріжжя місто Марії

«GOGOLFEST» повертається в Україну

Сейчас читают: 982
womo.ua

З 18 по 20 жовтня Запоріжжя вперше в своїй історії прийматиме міжнародний фестиваль сучасного мистецтва «GOGOLFEST», який увійшов в п’ятірку найкращих Європи з 700+ кандидатів за версією EFFEAwards.

Захід відкриє 9 метрова інсталяція, що є центральною частиною майбутнього меморіального комплексу «Посадка. Дерево пам’яті» у вигляді величезного металевого дерева, на кожній гілці якого закарбована світла пам’ять про воїнів, віддавших життя за свободу та перемогу українського народу.

Автором меморіального комплексу є режисер та діючий військовий Дмитро Костюминський. В програмі — виступи відомих українських гуртів Dakh Daughters, Пиріг і Батіг, Zapaska.

Культовий спектакль «Місто Марії» буде вперше зіграно в Україні після 8 показів на найбільшому європейському театральному фестивалі в Авіньйоні (Франція).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA