місто Львів благодійність українські бренди мода 2024 місто Львів

Творчість, що підтримує: Lviv Fashion Week повертається з благодійною місією

Сейчас читают: 646
womo.ua

Попри всі труднощі та загрози, життя в Україні продовжує пульсувати новою енергією. Цієї осені Львів знову стане майданчиком для найгучніших модних подій – з 2 по 5 листопада тут відбудеться Lviv Fashion Week.

Після трирічної перерви, подія обіцяє не лише насичену програму модних показів, освітніх заходів і колаборацій, але й слугуватиме платформою для важливих благодійних ініціатив, демонструючи, що навіть у найважчі часи мода і мистецтво можуть надихати, об’єднувати та підтримувати суспільство.

Цього сезону свої колекції на Lviv Fashion Week представлять численні українські бренди, серед яких: JULIYA KROS, VOZIANOV, STARCHAK, Khrystyna RACHYTSKA, Olesia HRYN, NOVANA STUDIO, KARTNATE та інші.

Благодійна мета заходу – підтримка 47-ї окремої механізованої бригади, де служить багаторічний фотограф Lviv Fashion Week Ігор Федорів, чиї роботи регулярно зʼявлялися на офіційних ресурсах тижня моди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA